Qendra Shqiptare për Rregullimin dhe Konservimin e
Energjisë – ACERC fton të merrni pjesë në Forumin 9th Balkan Energy Finance nga
31 – 1 Nëntor 2016, Beograd, Serbi.

Në datat 31-1 Nëntor 2016, do të zhvillohet në Beograd (Serbi),
Forumi 9-te Ballkan Energy Finance. Organizatorët e “9th Balkan Energy Finance Forum
2016
” ftojnë investitorët shqiptarë të
marrin pjesë në këtë panair. Ne kuadër te bashkëpunimi te ACERC si media
supporter te gjithë te interesuarit do te kenë një zbritje me 20% te vleres për
pjesëmarrje si dhe shume avantazhe te tjera promovuese duke referuar kodin”kt20″.

Panairi pritet të mbledhë një numër te madhe pjesëmarrësish
nga Ballkani si dhe nga e gjithë Evropa, kryesisht investitorë, eksperte,
kontraktorë dhe aktorë të tjerë të interesuar për fushën e energjisë dhe ne veçanti
atë te rinovueshme. Me këtë rast do të prezantohen projekte dhe koncensione në
fushat e energjisë së erës, hidrocentralet, energjia fotovoltaike, biomasa,
biogazi, efikasiteti i energjisë, ndriçimi, etj.

Më shumë detaje rreth panairit dhe regjistrimit do të gjeni
në linkun: http://www.eelevents.co.uk/balkan-energy-finance-forum-2016/
dhe mund te merrni kontakt me:

Katja Tolstonoh

Marketing Executive

t: 44 207 275 8020

e: katja.tolstonoh@eelevents.co.uk

EEL Events

Office 13 Hiltongrove

14 Southgate Road

N1 3LY, London

Leave a Reply

Your email address will not be published.